»
S
I
D
E
B
A
R
«
De visste precis vad jag ville ha
May 13th, 2014 by admin

Den badrumsbelysning som jag har hemma tycker jag verkligen om, det känns som att den varken är för stark men inte heller för svag och det är så himla perfekt för ett badrum. Det är liksom enkelt att kolla sig själv i spegeln och se att allting stämmer men samtidigt så kan jag slappna av när jag ligger och badar. Det känns som att det alltid är den bästa lösningen som är en kompromiss mellan två extrema saker. Jag skulle säga att min badrumsbelysning är precis lagom, alla de bästa sakerna är ju lagom och det här är inte något undantag. Jag har sådan tur som lyckades välja precis den rätta belysningen som passar mig bra. Jag tror att de i butiken jag köpte belysningen i var väldigt duktiga också, de visste liksom precis vad jag sökte och det var väldigt skönt.


Leave a Reply