»
S
I
D
E
B
A
R
«
Rykten
January 23rd, 2014 by admin

Jag kommer köpa en pool av svenskapoolfabriken snart, jag har inte ringt dem eller beställt något än men jag har hört många bra saker om dem så det är därför jag väljer just dem. Jag tycker att det viktigaste när man bestämmer att man ska köpa något av ett företag är att man hör bra saker om dem. Det känns som att rykten genom det talande ordet är mycket viktigare än reklam och sådant. Så klart spelar reklam in i hela bilden men det påverkar inte en lika mycket, jag tror inte att det gör det i alla fall. Man har ju hört om sublimala meddelanden men jag vet inte hur mycket jag tror på det. Det verkar bara vara bluff och båg, men vad vet jag. Jag har ju inte direkt studerat psykologi, men även de som studerar psykologi kan inte veta helt säkert. Det är ju ändå bara en pseudovetenskap.


Leave a Reply